Jeugdvakwedstrijden | Over deze website

Welkom


Op deze site vind je alles over brood- en of banketbakkerswedstrijden voor de jonge vakman (vrouw) in de bakkerij. Meedoen met wedstrijden op je eigen vakgebied is een uitdaging die wij met jou aangaan, zodat je ons maar ook jezelf kan laten zien wat je op ons mooie vakgebied waard bent.

Meedoen aan een wedstrijd vraagt wel wat voorbereiding en als je echt iets moois wilt maken, dan zal je ook moeten oefenen. Vaak kan dat op je stageplek of bij je werkgever, maar ook op het ROC en de VMBO-scholen wordt er ruimte gegeven om te overleggen, uit te proberen en te oefenen. Maak daar ook gebruik van en informeer bij collega's en klasgenoten die al eens eerder hebben meegedaan wat hun ervaringen zijn. Maak gebruik van alle kennis die in de buurt is.

Op deze website staan ook wedstrijdtips. Surf daar eens naar toe en doe er je voordeel mee! Ook als er vragen zijn, mag je natuurlijk altijd contact opnemen met de leden van de Stichting Jeugdvakwedstrijden. Op de site zijn de namen en bijbehorende gegevens te vinden.

Je vindt hier veel informatie voor en van de wedstrijden die worden gehouden voor het VMBO en het MBO, daarnaast is er ook de mogelijkheid om ons wedstrijdboekje te downloaden, en alle informatie bij de hand te hebben.