Test

Bakkerswedstrijden >> Skillsmasters


Bakkerijbranche weer present op Skills Masters 

ROTTERDAM - De bakkerijbranche is ook dit jaar weer present op de beroepenmanifestatie Skills Masters in Ahoy Rotterdam.

 

Een kleine 30.000 VMBO- en MBO-scholieren kunnen op de beurs ( 24, 25 en 26 maart 2011 ) kennismaken met diverse beroepen. Onder begeleiding van vakkundige bakkers en talentvolle leerlingen kunnen bezoekers van de bakkersstand leren brood en speculaasjes maken. De zelfversierde en ontworpen producten worden ter plekke in een oven afgebakken. Daarnaast is er een demonstratie marsepein en decoreren van taarten.
De stand wordt mede mogelijk gemaakt door het Zadkine, Hoofdbedrijfschap Detailhandel , NBC en NBOV . Meer informatie: www.skillsmasters.nl

Wil je verder leren? Of ben je juist nu op zoek naar een baan? Ontdek wat jij leuk vindt en waar je goed in bent, of scoor die job op het leukste beroepenevenement van Nederland: Skills Masters. Als vmbo'er, mbo'er of werkzoekende kun je alles zien, doen en te weten komen over werken als vakman of vakvrouw. Toegang is gratis als je je aanmeldt via de website. Zorg dat jij erbij bent op 5, 6 of 7 maart in Ahoy Rotterdam!


Zie, doe en beleef vele beroepen
Op Skills Masters vind je veel verschillende beroepen in de Beroepenzone. Je ziet jonge vakmensen aan het werk die strijden om Nederlands kampioen te worden in hun vakgebied. Van van brood tot banketbakker. Kom ook de vele demonstraties bekijken om zo nog een beter beeld te krijgen van wat een beroep precies inhoudt.

Je kunt ook zelf in actie komen en laten zien dat je het beter kunt. Bij de doe-activiteiten krijg je de ruimte om zelf aan de slag te gaan en jouw talenten te laten zien. Ontwerp je eigen marsepein decoratie bak je speculaas of maak broodjes